avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca poate cineva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca poate cineva sa imi ...

Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca poate cineva sa imi răspundă va rog!Mama mea împreună cu fratele meu de 14 ani stau la mine acasa si fratelui meu i-ar trebui facut buletinul întrebarea este dacă aș putea sa ma duc eu cu el sa ii fac buletinul pe adresa mea eu fiind proprietar sau cum ar trebui sa procedez să îi fac eu buletinul?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Diana Madalina , utilizator 13:34, 30 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da poți... Este foarte simplu la secția de politie dai o declarație pe proprie răspundere ca esti de acord ca minorul sa aibă domiciliul la tine...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti toti la politie cu actele si se rezolva.
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!O zi bună vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Legea privind decizia de a pleca de acasa la o varsta minora Larisa.isa67 Larisa.isa67 Buna seara , am o dilema in legutura cu plecatul de acasa la varsta de 17 ani pe propria raspundere la iubitul meu major, deoarece nu ma mai pot intelege cu ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)