avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum 5 ani am avut un proces de furt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum 5 ani am avut un proces de furt ...

Bună ma numesc nicusor acum 5 ani am avut un proces de furt calificat care a durat 2 ani și find la prima abatere am luat cu suspendare semnătura și ore de munca în folosul comunități și în decizie era și o obligație către partea vătămată sa plătesc o suma mare de bani pana ce termin. Cu semnătura eu nu am plătit nimic și și doamna u de semnez la fiecare 3 luni mia zis ca pentru ca nam plătit obligațiile sar putea sa îmi de cu executare ce as putea face sa nu primesc cu executare nr dosar 68412912019 *

Alte discuții în legătură

Buna seara - furt nerecunoscut, consecinte cosmin126 cosmin126 Numele meu este cosmin am 20 de ani am si eu o prob si inca nam apucat sa vb cu un avocat sunt acuzat de furt impreuna cu inca 5 pers in total suntem 6 ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata. Tudoracheion Tudoracheion Buna ziua. Ma numesc Tudorache Ion, am o intrebare. Fiul meu in urma cu 3 ani a primit o condomnare de 2 ani 4 luni cu suspendare pentru furt calificat. Prin ... (vezi toată discuția)
Ajutor astept raspuns urgent - am luat poseta unei prostituate si am fost prins, ce pot pati? ionut505 ionut505 buna ziua.ma numesc ionut am 24 de ani am luat poseta unei prostituate a sunat la politie ma-u prins ma-u amprentat mi-au dat drumu am returnat poseta am dat ... (vezi toată discuția)