avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor astept raspuns urgent - am luat poseta unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor astept raspuns urgent - am luat poseta unei prostituate si am fost prins, ce pot pati?

buna ziua.ma numesc ionut am 24 de ani am luat poseta unei prostituate a sunat la politie ma-u prins ma-u amprentat mi-au dat drumu am returnat poseta am dat declaratie .mentionez ca nu am cazier patat ce pot pati va rog astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 13:35, 19 Iunie 2013
La o prima vedere ati comis infractiunea de talharie.
... sau ... poate furt!

Daca poseta nu a fost luata folosind acte de violenta, poate fi furt!
nu am folosit violenta ce pot pati e puscarie spunetimi va rog
de regula se intampla invers dar mai bine faceti "impacarea partilor";) si poate scapati de urmari. fiind la prima abatere s-ar putea sa primiti doar o amenda dar nu este obligatoriu.
am lucrat in timisoara din cauza acestui incident am pierdut locu de munca a trebuit sa ma intorc acasa in hunedoara ce credeti ca voi pati

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua . am fost victima unei vatamari corporale grave.mam despartit de fostul meu iubit care ma hartuit ma urmarit iar ieri ma prins pe o terasa si acolo ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma, art.315,pct 1,lit b si art 16,alin 1, lit b. ncpp nicu_lucan nicu_lucan Expun cazul pentru a lamuri fapta, Sot, Sotie, Copil, in urma cu trei ani -chiar patru din anumite cauze ne-am separate cu bani in familie, adica, eu din ... (vezi toată discuția)
Bataie la politie Mircica+ Mircica+ Am un prieten care a fost chemat la sectia de politie si a fost audiat. Cand l-am vazut a doua zi avea deja un ochi vanat si l-am intrebat ce s-a intamplat,a ... (vezi toată discuția)