avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor astept raspuns urgent - am luat poseta unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor astept raspuns urgent - am luat poseta unei prostituate si am fost prins, ce pot pati?

buna ziua.ma numesc ionut am 24 de ani am luat poseta unei prostituate a sunat la politie ma-u prins ma-u amprentat mi-au dat drumu am returnat poseta am dat declaratie .mentionez ca nu am cazier patat ce pot pati va rog astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 13:35, 19 Iunie 2013
apeleaza la un ajutor specializat adica la un avocat sa nu ai vreo surpriza. prin impacarea partilor se inlatura raspunderea penala.
Domnul meu drag dar de ce dumnezeu a trebut sa ii luati poseta femeii sau ce v-ati gandit deh e o persoana cu probleme nu ma va reclama pot sa fac orice vreau eu ,in acest caz ce sa va zic puteti scapa de orice raspundere daca acea persoana isi va retrage plangerea dar sincera sa fiu asa gesturi mi se par josnice sunt curioasa unde ati fi fost acum daca ati fi furat o geanta dintr-o banca sau alt loc.
Pe viitor incercati sa fiti mai uman si sa nu va bateti joc de persoanele care si asa o duc greu.
La infractiune de furt sau furt calificat(art.208,art.209 c.p.) prin impacarea partilor nu se inlatura raspunderea penala, doar in cazul infractiunii prevazute la art.210 c.p. exista aceasta posibilitatea, dar nu vad se ne regasim in aceasta situatie in speta supusa discutiei.
Puscarie in cel mai rau caz.in cel mai bun caz amenda. asa cum a zis colegul mai sus, pt furt NU te poti impaca ( zis pe romaneste ).
ionut505 a scris:

buna ziua. ma numesc ionut, am 24 de ani, am luat poseta unei prostituate, a sunat la politie, m-au prins, m-au amprentat, mi-au dat drumu, am returnat poseta, am dat declaratie. mentionez ca, nu am cazier patat. ce pot pati? va rog astept raspuns urgent

Păcat de mama şi de tatăl tău! Prin ceea ce ai făcut nu i-ai cinstit! Acea prostituată este un semen al tău!
Aşa că, nu aş dori niciodată să ajungi în postura dumneaei, şi mai rău ca prin niscai "beciuri" să devi dama de consumaţie printre băieţii răi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua . am fost victima unei vatamari corporale grave.mam despartit de fostul meu iubit care ma hartuit ma urmarit iar ieri ma prins pe o terasa si acolo ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma, art.315,pct 1,lit b si art 16,alin 1, lit b. ncpp nicu_lucan nicu_lucan Expun cazul pentru a lamuri fapta, Sot, Sotie, Copil, in urma cu trei ani -chiar patru din anumite cauze ne-am separate cu bani in familie, adica, eu din ... (vezi toată discuția)
Bataie la politie Mircica+ Mircica+ Am un prieten care a fost chemat la sectia de politie si a fost audiat. Cand l-am vazut a doua zi avea deja un ochi vanat si l-am intrebat ce s-a intamplat,a ... (vezi toată discuția)