avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am luat un apartament in rate de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am luat un apartament in rate de la dezvoltator pe ...

Buna ziua! Am luat un apartament in rate de la dezvoltator pe un termen de 3 ani. Apartamentul a fost achitat in termenul stabilit, insa dezvoltatorul nu a ridicat inca ipoteca de pe apartament. Exista vreun risc in privinta aceasta?
Cel mai recent răspuns: sorinanistor , utilizator 10:02, 31 Ianuarie 2021
pai, ati vb cu el , de ce nu face asta ? E vb sa dea declaratie ca si-a primit toti banii si sa consimta la radierea ipotecii.
notificati-l si apoi va trebui sa il dati in judecata.
Am discutat cu el, si tot a amanat momentul... ma gandeam ca poate ar fi existat alta varianta inafara de a il da in judecata. Incercam atunci sa facem mai multe presiuni. Multumesc frumos pentru raspuns.

gi-jane2 a scris:

pai, ati vb cu el , de ce nu face asta ? E vb sa dea declaratie ca si-a primit toti banii si sa consimta la radierea ipotecii.
notificati-l si apoi va trebui sa il dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament ipotecat liliana69 liliana69 Am o problema cu un apartament pe care l-am contractat in 2007 si achitat in intregime in 2008, care acum este gata. Am fost chemata sa semnam actele, dar am ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - sarcina ipoteca dezvoltator inca este prezenta Alexandra_95 Alexandra_95 Buna ziua Am cumpărat în 2021 primul meu apartament de la un dezvoltator prin credit ipotecar. Am dat avansul de 15% și restul banilor a fost dat de banca. ... (vezi toată discuția)