avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urmarire indemnizatie de handicap adult
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urmarire indemnizatie de handicap adult

Matusa mea este o persoana cu handicap accentuat(gradul doi), revizuibila anual, beneficiaza de indemnizatie lunara in cuantum de 166 lei si buget complementar in suma de 68 lei conform Legii 448/2006. Matusa mea are in ianuarie pe rolul instantei de judecata un dosar prin care fiica majora (aflata in continuarea studiilor) din casatoria sa anterioara solicita pensie de intretinere raportat la indemnizatia de handicap si bugetul complementar.
Va rog comunicati-mi daca indemnizatia de handicap si bugetul complementar pot fi urmarite avand in vedere afectiunea lor speciala.

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti persoane cu handicap floriana26 floriana26 Ce drepturi banesti are o persoana cu grad de handicap 2? (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap vizual grav eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006. Legea nr. 448/2006 prevede ca: Art. 42. - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap accentuat grad 2 Giubega Giubega cat este indemnizatia pentru handicap in forma accentuata gr:2? (vezi toată discuția)