Buna ziua,in data de 20 /12/2020 ,am avut un incident in parcarea din spatele blocului,acrosand usor usa masini unui vecin la manevra de dat inapoi,dupa o cearta de cateva minute vecinul a sunat la 112 si a chemat rutiera ca eu sunt beat si i am lovit masina,dupa toata cearta eu am plecat in casa si la 20min a sosit politia,eu eram in casa cand a venit politia,am fost sunat sa cobor din casa cu Bi si permisul,am coborat si am suflat in echilotes fiind 0,93am mers la IML si mi a fos intocmit dosar penal pt circulatia pe drumul public baut,dar eu nu eram la volan si nu eram pe strada,e vb de parcarea din spatele blocului pe o aleie infundata,ma puteti ajuta cu o sugestie?mentionez ca politistu l a intrebat pe vecin daca m a vazut cand i am atins masina si rasp a fost Nu,ce fac in situatia asta,
Exista sanse sa fiti condamnat la inchisoare, nu numai sa vi se anuleze permisul. Nu faptul ca ati lovit masina vecinului e problema, ci ca ati incalcat art. 336 din codul penal, fapt ce e dovedit de probele politiei. Angajati-va avocat.