avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am un apartament si as dori ca intre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am un apartament si as dori ca intre sufragerie si ...

Buna ziua, am un apartament si as dori ca intre sufragerie si bucaratie sa fac o usa se poate face fara autorizatie sau fara sa stie nimeni sau care sunt conditiile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: RoxAndreea , utilizator 19:56, 1 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebuie autorizatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba despre usa de acces obligatoriu aceasta trebuie sa fie instalata si fixata de structura de rezistenta a imobilului astfel incat la eventuale situatii speciale,cutremur sa nu genereze neajunsuri
Este obligatoriu sa realizati proiect tehnic sa solicitati autorizatie de constructie certficatd e urbanism
Copii ale docuentelor trebuiesc depuse la asociatia d eproprietari pentru consemnta in cartea tehnica a constructiei si la ocpi
Daca nu consemnati la ocpi modificarea realizata ,la eventuala valorificare apartament riscati sa intampinati greutati fiind evident diferente intre rekeveul tehnic si starea de fapt
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare usa in apartament sorinebi sorinebi Buan ziua, doresc sa reamenajez un apartament si nu am reusit sa aflu daca desfintarea unei usi ( de la sufragerie) si tocul ei ma obliga sa am autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Modificare geam în usa Adeliabadabadu Adeliabadabadu Bună! Vreau sa achiziționez un apartament la parter cu terasa. Ieșirea spre terasa exista deja prin sufragerie. Eu as vrea o ușă spre terasa din ... (vezi toată discuția)
Informatii privind "lipirea" a doua apartamente gavroche83 gavroche83 Buna ziua, Va rog sa ma ma ajutati intr-o dilema pe care o avem. Pe scurt, locuim la bloc intr-un apartament cu 2 camere si intentionam sa ne mutam intr-un ... (vezi toată discuția)