avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am primit acasa o citatie ca sunt martor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am primit acasa o citatie ca sunt martor intr-un dosar ...

Buna ziua! Am primit acasa o citatie ca sunt martor intr-un dosar penal, am sunat la nr de telefon care a scris citația si mi.a spus ca nu poate sa-mi dea informații despre ce anume este vorba. Întrebarea e dacă doresc sa-mi iau avocat din oficiu se ia inainte sau dupa ce ajung la politie la audieri?
Cel mai recent răspuns: , 11:14, 1 Februarie 2021
Nu puteti sa va luați dvs. avocat din oficiu.
Dumneavoastră puteți sa va angajați un avocat ales.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Duca Oana, Avocat
Bună ziua, dacă sunteți doar martor nu este obligatoriu sa mergeți însoțit de un avocat. Avocatul din oficiu se solicita doar atunci când considerați ca declarațiile dumneavoastră va pot învinui, numai în prezenta autorităților abilitate și dacă nu va permiteți un avocat ales. Dacă doriți totuși sa fiți însoțit de un avocat atunci puteți angaja orice avocat pentru a va reprezenta și asista la audieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie diicot mt1 mt1 Buna ziua! Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune Costi1978 Costi1978 Buna ziua , sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune si as dori sa intreb : Este normal ca anchetatorii sa imi ia declaratia fara avocat ? Tin sa spun ca nu ... (vezi toată discuția)