avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am lucrat zilier între anii1981 și 1989 se ia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am lucrat zilier între anii1981 și 1989 se ia în calcul ...

Dacă am lucrat zilier între anii1986 și 1989 se ia în calcul ca vechime în munca?Am lucrat pe toată perioada anilor fără întrerupere . Multumesc

Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Teluban, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 1 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se ia în calcul la vechime orice activitate înregistrată... Dacă nu a fost în cadrul unei companii/firme și nu sunteți înregistrat ca PFA atunci nu exista dovada ca a-ți lucrat... Deci nu se ia în calcul...
Am lucrat la Avicola Bacau fabrica Praf de oua.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vechime in munca acea perioada in care ati fost zilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncitor zilier inainte de 1989 georgetag georgetag as dori sa stiu daca am lucrat in perioada vacantelor de vara, cand eram elev la liceu, pana in 1988, ca zilier sau sezonier , acumuland un numar de zile, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime in munca marcela1959 marcela1959 Buna ziua! Marcela Lapadatu ma numesc si am o nelamurure. Am o vechime in campul muncii de peste 35 de ani in confectii. Am lucrat pana in 1989 la un centru de ... (vezi toată discuția)