avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Intr-o actiune in pretentii, pentru plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Intr-o actiune in pretentii, pentru plata unei facturi ...

Buna ziua,
Intr-o actiune in pretentii, pentru plata unei facturi restante, ca urmare a incheierii unui contract de prestari servicii de dirigentie cu o UAT , s-a introdus o cerere de chemare in judecata la instanta civila , si s-a pronuntat o sentinta care a fost atacata cu apel , de catre parata. In apel a adus in discutie exceptia necompetentei instanteti civile , invocand legea achizitiilor , respectiv sectia civila a tribunalului.
Se poate invoca exceptia necompetentei in apel , in conditiile in care in prima instanta nu a fost adusa in discutie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina oana , utilizator 17:27, 1 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca dosarul este in recurs, cu prim termen dupa 1 septembrie, se aplica noul cod de procedura civila? HeniuV HeniuV Dosarul de contencios administrativ a fost judecat de Curtea de Apel (Primă instanţă) şi pârătul a făcut recurs, iar termenul de judecată a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - invocare exceptii, probe sepuccu sepuccu buna ziua, imi poate spune cineva daca la primul termen la care se judeca o contestatie in anulare pot invoca exceptia necompetentei teritoriale?(mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Art 162 cod procedura civila. help! exoexo exoexo Va rog sa-mi explicati la ce se refera art 162 Cod procedura civila. Se refera la faptul ca pot invoca in recurs necompetenta materiala chiar daca nu am ... (vezi toată discuția)