avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce coduri CAEN trebuie autorizate: cumpar + revand ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce coduri CAEN trebuie autorizate: cumpar + revand tiparituri

Pentru un srl, ce cod/coduri CAEN trebuie autorizate in situatia:
- pe baza machetei grafice primite de la client sau realizate de mine, trimit grafica pregatita de tipar la tipografii, de unde cumpar si revand spre client produsele tiparite (etichete, mape, pliante etc). Uneori cumpar separat servicii de finisare tipografica (de ex. stantare etichete) la alta tipografie, inainte de a vinde clientului meu produsul final (tiparit + stantat).
Nu este intermediere, deoarece cumpar si revand.
Nu cred ca este comert cu amanuntul, deoarece cantitatile sunt de ordinul sutelor sau miilor de bucati.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
florinb-3, utilizator

Alte discuții în legătură

Extindere activitate la o întreprindere individuala Mary_ram Mary_ram Bună ziua. Am o întreprindere individuala cu codurile CAEN 7410,7311 și 6201.Pot să cumpăr produse gen etichete, pliante, cutii, etc pe care sa mi pun ... (vezi toată discuția)
Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)