avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Extindere activitate la o întreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Extindere activitate la o întreprindere individuala

Bună ziua. Am o întreprindere individuala cu codurile CAEN 7410,7311 și 6201.Pot să cumpăr produse gen etichete, pliante, cutii, etc pe care sa mi pun grafica și apoi sa revand produsul final clientului în aceste coduri sau îmi mai trebuie altul? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen trebuie autorizate: cumpar + revand tiparituri florinb-3 florinb-3 Pentru un srl, ce cod/coduri CAEN trebuie autorizate in situatia: - pe baza machetei grafice primite de la client sau realizate de mine, trimit grafica ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate subcontractata matei.l matei.l Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta: Sunt administratorul unei societati care se ocupa cu crearea de materiale publicitare ... (vezi toată discuția)
Comert cu servicii (revanzare), unde se incadreaza in caen? guvrila guvrila Buna ziua, vreau sa revand niste servicii achzitionate en-gros. In spetza este vorba de distributie de pliante si hartii publicitare. Cumpar serviciul de la ... (vezi toată discuția)