avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clarificări oug 147/2020 Soțul lucreaza in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clarificări oug 147/2020 Soțul lucreaza in schimburi, inclusiv ...

Clarificări oug 147/2020
Soțul lucreaza in schimburi, inclusiv în weekend-uri si sărbători legale, având liberele in cursul saptamanii. Eu lucrez de luni până vineri cu liber in weekend si sărbători legale. El a solicitat plata majorării salariale prevăzută de Oug 147/2020. Cei de la serviciu, iau în calcul pentru plata doar zilele in care amândoi am fost la serviciu, daca el era liber in timpul saptamanii, ei nu vor să îl ponteze. Este corect?

Alte discuții în legătură

Liber in weekend Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Lucrez ca polițist local (funcționar public),problema este următoarea: de la începutul anului nu am avut decât un weekend(am ieșit din tura de noapte ... (vezi toată discuția)
Zi libera pentru donarea de sange HRBP HRBP Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: In cadrul unei societati programul de lucru este in schimburi ( I, II si III) si ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)