avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... continuare la respingere actiune de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

continuare la respingere actiune de divort

daca sotul meu a cerut desfacerea casatoriei si a afirmat ca nu au rezultat copii minori in urma casatoriei, eu pot cere respingerea actiunii daca la acea data eram insarcinata ; la data stabilita ar trebui sa fiu insarcinata in 6 luni

continuare

Ultima data cand am vorbit cu el i-am spus sa aiba rabdare pana cand se va naste copilul si abia dupa aceea sa divortam din culpa comuna si sa ramanem prieteni pt binele copilului , desi in mare parte vina e a lui; nu mai stam impreuna de vreo 2 luni si nu am fost de acord cu divortul pentru ca poate afecta sarcina din punct de vedere al stresului; dar se pare ca nu a avut rabdare si ma acuza de lucruri care cred ca pot fi combatute, cere divort din vina exclusiva a mea ;nu m-a anuntat ca a depus cererea de divort si in momentul de fata il vad ca pe un dusman si al meu si al viitorului copil care este conceput cu el;la randul meu am si eu motive,mai ales ca el a fost cel care a parasit domiciliu conjugal;nu se poate amana divortul pana dupa ce se va naste copilul, din motive medicale,gen iminenta de avort sau iminenta de nastere prematura din cauza supararii ? la data procesului voi fi in 6 luni, deci copilul nu va fi suficient dezvoltat
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 19:48, 2 Ianuarie 2010
Respingerea actiunii nu se poate cere dar se poate desface din vina exclusiva a lui. Trebuia cand a plecat de acasa sa fi ceut dvs. imediat divortul - motivati cererea cu acte medicale , invocati stresul la care ati fost supusa. Angajati cat mai repede un avocat deoarece aveti nevoie de multe probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere actiune de divort cernatvioleta cernatvioleta daca sotul meu a cerut desfacerea casatoriei si a afirmat ca nu au rezultat copii minori in urma casatoriei, eu pot cere respingerea actiunii daca la acea ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare copil floricamaria floricamaria sotul meu a parasit domiciliul conjugal desi stia ca sunt insarcinata , pentru ca nu voia sa aiba un copil; imediat a depus actele de divort ; daca la data la ... (vezi toată discuția)
Recurs la hotararea de divort cu minori dora1971 dora1971 Buna ziua. Am divortat impreuna cu sotul meu de comun acord, iar fetita i-a fost incredintata lui, tot de comun acord, pentru ca eu sa-mi platesc ratele la ... (vezi toată discuția)