avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un srl se afla in dizolvare cu lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un srl se afla in dizolvare cu lichidare

Un srl se afla in dizolvare cu lichidare , iar acum vrea sa inceapa lichidarea firmei si radierea., dar nu am depus bilantul la 31.12.2020 deoarece nu a aparut formularul .. ce fac in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O firma aflata de anul trecut in dizolvare cu lichidare doreste ... Andreeabalint23 Andreeabalint23 o firma aflata de anul trecut in dizolvare cu lichidare doreste radierea luna aceasta.. intrebarea e ce fel de bilant depun doar formularul s1039 sau si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl avramcrai avramcrai Un srl este dizolvat. Urmeaza perioada de radiere a societatii. In aceasta perioada mai trebuie depus la ANAF vreun bilant contabil ? Multumesc (vezi toată discuția)
Inchidere firma Iuliaav Iuliaav Buna seara! In 2020 am deschis pe numele meu un SRL, care nu a avut activitate niciodată. Nu au fost depuse bilante, am plătit o amenda, apoi firma a fost ... (vezi toată discuția)