avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare SRL

Un srl este dizolvat. Urmeaza perioada de radiere a societatii. In aceasta perioada mai trebuie depus la ANAF vreun bilant contabil ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:24, 28 Octombrie 2013
Dizolvat in ce baza?
2) Intre dizolvare si radiere mai exista lichidarea. Deasemenea exista si bilantul de lichidare.
...dar depinde de situatia dvs.(firmei dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Radierea societatii de catre registrul comertului lenu_ro lenu_ro Buna ziua, Daca o societate nu a depus bilantul anului anterior la R.C., acesta poate initia procedura de dizolvare a respectivi societati? Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)