avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transe salariale bibliotecari 2018-2022
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transe salariale bibliotecari 2018-2022

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti ce inseamna ,,prin derogare""? in contextul OUG 226/2020.Pt ca in legea salarizarii 153/2017 bibliotecarii s au situat in grilade salarizare cu transe salariale ce trebuiau acordate incepand din 2018 pana in 2022, transa pe care anul acesta nu am primit o datorita acestei ordonante care a blocat salariile bugetarilor.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 2 Februarie 2021
"prin derogare"- exceptie/abatere excepție de la prevederile unui act normativ.

Intr-adevar, începând cu data de 1 ianuarie 2021, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor de funcție/salariilor de funcție/indemnizațiilor de încadrare lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menține la același nivel cu cel ce se acordă pentru luna decembrie 2020 în măsura în care personalul ocupă aceeași funcție și își desfășoară activitatea în aceleași condiții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, lucrez în cadrul unei primarii comunale, în calitate ... viorelada viorelada Bună ziua, lucrez în cadrul unei primarii comunale, în calitate de bibliotecar. As dori sa știu dacă s-a acordat mărirea cu 25%din 1 ianuarie 2020, ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat ? Un angajat, conservator în muzeu, a beneficiat de sporul pentru condiții vătămătoare de ... (vezi toată discuția)