avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ca economist pot tine evidente contabile pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ca economist pot tine evidente contabile pentru societati economice

Buna ziua,
Va rog sa m-a ajutati cu o problema. Ca si economist am inteles ca pot tine evidente contabile pentru societati economice pina in 35000 de euro in baza unui contract civil. Intrebarea mea este daca trebuie sa am infiintat un PFA sau pot numai in baza unui contract civil sa conduc contabilitatea societatii respective,si care este baza legala. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa activitate contabilitate - cand intervine limita de 35000 euro? simoalin simoalin Buna ziua, Am un PFA cod CAEN 6920 - \\"Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal\\". Conform legislatiei dintr-o ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei srl kerekesmargo kerekesmargo 1.un economist cu studii superioare economice , poate sa infiinteze un srl cu activitatea de tinerea evidentei contabile pentru diversi clienti ( firme cu ... (vezi toată discuția)
Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)