avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Dinamo vinde bilete virtuale la meciul, din Cupa ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Dinamo vinde bilete virtuale la meciul, din Cupa Romaniei, cu ...

Dinamo vinde bilete virtuale la meciul, din Cupa Romaniei, cu FCSB. Spun “virtuale”, deoarece meciul se va juca fara spectatori. Biletele sunt vandute pe site-ul bilete.ro, iar pe acestea scrie ca partida se va desfasura pe Arena Nationala. In realitate, meciul se va juca pe stadionul “Stefan cel Mare”, o arena cu mult mai putine locuri decat Arena Nationala.

Intrebare: Este legal sa vinzi bilete (chiar si virtuale) pe alt stadion decat cel pe care se joaca meciul?

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului pe stadion Blasim Blasim Dupa cum multi stiti, in acest moment exista la Steaua Bucuresti un conflict intre suporterii echipei si patronul George Becali. Acesta, pentru a scapa de ... (vezi toată discuția)
Licentiere / brevetare format sau concept eveniment farkas.norbert farkas.norbert Buna ziua, Dupa cum stiti o productie de televiziune, se da exemplul \" Vreau sa fiu miliardar\" , \"Dansez pentru tine\" etc. sunt productii importate din ... (vezi toată discuția)