avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am incetat un dosar cu art . 65 alin. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am incetat un dosar cu art . 65 alin. 1 si dupa ...

Buna ziua!
Daca am incetat un dosar cu art . 65 alin. 1 si dupa aflu ca el asteapta decizia de pensionare , ce fac in aceasta situatie ?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adrianacurca42 , utilizator 22:15, 3 Februarie 2021
Despre ce fel de pensionare este vorba?
Pensionare anticipata

Cornel Vasile a scris:

Despre ce fel de pensionare este vorba?

In acest caz. ci.m. va inceta de drept la data comunicarii deciziei de pensionare.

Daca comunicarea are loc in perioada de preaviz , atunci c.i.m. va inceta de drept.

Daca comunicarea are loc dupa perioada de preaviz , atunci c.i.m. va inceta in baza art.65 alin.1 C.mun.
Multumesc frumos!
Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. ... MarcelinaDoina MarcelinaDoina Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. va rog: 1/ Cererea de incetare CIM cu ce articol trebuie sa o fac? 2/ ce perioada de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in cazul unui salariat invalid gradul 1. ami_ru ami_ru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Avem un salariat care are decizie medicala asupra capacitatii de munca cu incadrare la [b]gr. 1 ... (vezi toată discuția)
Articol desfacere contract simomagda simomagda Un salariat se afla in perioada de preaviz,concediere colectiva.Se imbolnaveste si este in concediu medical cu propunere de pensionare incapacitate de munca ... (vezi toată discuția)