avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Fiica mea detine o masina inmatriculata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Fiica mea detine o masina inmatriculata in România ...

Buna ziua! Fiica mea detine o masina inmatriculata in România . Mentionez ca ea domiciliaza acum in Germania. Intentionez sa cumparam o masina noua si pe cea veche sa o radiem prin programul Rabla. Cum as putea eu radia masina veche?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:28, 3 Februarie 2021
Fiica dvs să vă imputerniceasca să radiati masina, printr-o procura speciala, facuta la Ambasada sau Consulat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prucură notarială Panduru Ion Panduru Ion Bună ziua. Pot încheia o procură notarială valabilă pe teritoriul României, în condiția în care sunt în Franța, în Corsica, blocat de ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată ... Surubu Surubu Buna ziua. Am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată pe numele meu. Acum 6 luni mi-am schimbat domiciliul în alt județ, dar am omis ... (vezi toată discuția)