avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procesul pt recuperarea drepturilor salariale costa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procesul pt recuperarea drepturilor salariale costa bani?

in primul rind va multumesc pt toate raspunsurile pe care le-am postat pe forum la toti care ati raspuns si vroiam sa stiu cit poate costa un proces cu firma la care am lucrat si nu mia acordat drepturile salariale,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 3 Ianuarie 2010
taxa de timbru +taxa judiciara = scutit art 285 Cod Muncii
onorariu avocat pe care , in caz ca veti si castiga , il va plati tot firma ca reprezentand cheltuieli de judecata
Daca va reprezentati singur in instanta nu sunt costuri. Daca veti angaja un avocat pentru a va reprezenta,costurile le puteti afla de la acesta, dar pot spune ca nu sunt ridicate in raport cu ideea de dreptate.
nuta stefan a scris:

in primul rind va multumesc pt toate raspunsurile pe care le-am postat pe forum la toti care ati raspuns si vroiam sa stiu cit poate costa un proces cu firma la care am lucrat si nu mia acordat drepturile salariale,va multumesc

Nu va costa nimic decat onorariul avocatului daca va decideti sa apelati la un astfel de ajutor.
In caz de castig, acest onorariu se poate recupera de la fostul dvs angajator , sub forma cheltuiellor de judecata pe care le puteti solicita in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MrJuice MrJuice Buna ziua. Cateva intrebari as avea.-Cat mar costa sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)
Contestare va0202 va0202 Buna ziua, In cazul in care sunt concediat si consider ca sunt nedreptatit cum trebuie sa procedez ca sa contest decizia? (vezi toată discuția)