avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Consemnarea tematicii de instruire SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Consemnarea tematicii de instruire SSM

Buna seara,
Intrebarea mea se refera la fisele individuale de instruire SSM.
Daca conducatorul locului de munca instruieste lucratorii din subordine, trecerea tematicii in fise, actiunea de scriere efectiva a tematicii, o poate face o alta persoana decit conducatorul locului de munca?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
Monica Popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:58, 4 Februarie 2021
Nu este o interzicere in acest sens. Semnatura trebuie sa fie a celui care instruieste si a celui care este instruit. Semnaturile sa se dea la finalul instruirii, in prezenta celor instruiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire conducator loc de munca Akhenaton81 Akhenaton81 Ce material de instruire se foloseste in acest caz?Trebuie o instructiune, daca da,ce trebuie sa contina aceasta?Si ultima intrebare: unde se trece aceasta ... (vezi toată discuția)
Completare fisa ssm iuga florina iuga florina Buna ziua, Cum se completeaza fisa SSM pentru seful de birou daca mai are un singur superior?La \"instruit semneaza seful de birou iar la \"cel care a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să-mi spuneți dacă - în afară de dovada ... Viorel Protelco Viorel Protelco Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă - în afară de dovada instruirii pe SSM existentă în fișa de instruire - mai este nevoie și de întocmirea unui ... (vezi toată discuția)