avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pentru venitul obtinut la alegeri fac declaratia unica?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pentru venitul obtinut la alegeri fac declaratia unica?

Anul trecut am facut parte din comisia de la alegeri de primari...Pentru venitul obtinut tresa fac o declaratie catre finante?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florymic , utilizator 12:48, 11 Februarie 2021
Buna seara
In cazul acestor venituri impozitarea s-a facut la sursa. Obligatia de declarare a acestor venituri apartine platitorului acestor venituri.
Intrucat aceste venituri nu sunt supuse platii contributiei de asigurari de sanatate, dvs nu trebuie sa le declarati in Declaratia unica.
multumesc mult! o zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile andradaa andradaa Buna ziua , as avea si eu o intrebare ? Stie cineva pentru un administrator de bloc angajat in baza unei conventii civile care conform ordonantei 82/2010 ... (vezi toată discuția)
Depunere rectificativa la declaratia unica luminitza_toma luminitza_toma Anul trecut in martie 2019 s-a infiintat un PFA. In data de 15 martie se depune declaratia unica privind impozitul pe venit estimat (2019) si se alege ... (vezi toată discuția)
Contract/conventii civile loremakkai loremakkai La veniturile realizate prin contracte/conventii civile se datoreaza contributie la sanatate? Daca da ,atunic cine datoreaza aceasta contributie: angajtorul ... (vezi toată discuția)