avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem titlu de proprietate pe o parcela de 4,9 ha si in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem titlu de proprietate pe o parcela de 4,9 ha si in realitate ...

Avem titlu de proprietate pe o parcela de 4,9 ha si in realitate lucram o alta parcela putin mai la stanga. Ce putem face cat mai simplu, sa punem actele in concordanta cu realitatea si sa obtinem extrasul CF?
Cel mai recent răspuns: Tulbas Camelia Rita , utilizator 09:45, 7 Februarie 2021
Buna ziua,

La o prima vedere ar fi vorba de o actiune in granituire. Nu stiu ce sa menționează în actul de proprietate ca sa va pot spune exact

Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2021
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Multumesc! Se reconstituie un drept de proprietate, cf Lg. 18/1991, Parcelele sunt invecinate: cea pe care avem titlu de proprietate si cea pe care o lucram efectiv.
Verificati de unde provine greseala. Verificati Registrul agricol al primariei cu ce parcela ati fost trecuti dvs sau autorii de pe urma carora s-a reconstituit dreptul de propriatate. Daca este corecta inscrierea atat in registru cat si in titlu trebuie sa eliberati parcela pe care o lucrati si sa o ocupati pe cea din titlu.
Asta si vrem sa facem, dar nu sunt de acord cei care lucreaza terenul nostru sa se puna la locul lor, adica sa facem rocada. Ce e de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare sau modificare titlu de proprietate andreicosminus andreicosminus In situatia in care s-a emis un titlu de proprietate pentru o suprafata mai mica decat cea cu care defunctul s-a inscris in registrul agricol (conform ... (vezi toată discuția)
Cum pot restabili granitele unui teren intravilan Vykynyky Vykynyky Buna ziua Am mostenit un teren de 10000 mp dar in realitate toti vecinii mei au mutat gardurile in asa fel incat acum mai am cam 8000 m p As vrea sa-l vand ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)