avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, La 01.01.2021 am intrat în concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, La 01.01.2021 am intrat în concediu prenatal. Am ...

Buna ziua,
La 01.01.2021 am intret în concediu prenatal. Am 2 contracte de munca. La unul am 160 de ore pe luna iar la altul 50 de ore pe luna. La cel de al doilea contract (unde am 50 ore pe luna) sunt angajata din iulie 2020. Contabila spune ca nu îmi poate acorda concediu prenatal la acel contract, spune ca trebuie sa am minim 126 de ore lucrate pe luna. Este adevărat?

Alte discuții în legătură

Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in funcție de orele lucrate.buna ziua,dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna ziua! Sper că este ok categoria in care întreb. Dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns, va rog. Sunt angajata de la sfârșitul lunii ianuarie , ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Mmka Mmka Bună seara, Daca am lucrat la o firmă până la data de 11 iunie 2019 apoi am rămas însărcinată și m-am angajat din nou în altă parte la o firmă ... (vezi toată discuția)