In cazul unui divort de comun acord, care implica si un minor, mai e nevoie de martori?
Daca unul din soti are un imprumut cu ipoteca, apartamentul fiind dobindit dinaintea casatoriei iar sotul fiind coplatitor, cum se imparte acesta?
Daca fostul sot s-a recasatorit si are alt copil, se poate modifica pensia alimentara a minorului din prima casatorie? Pensia era de 200 lei si am cerut majorarea ei.
Multumesc
In cazul in care au rezultat copii minori din casatorie, un divort de comun acord nu mai este posibila, dar se poate din culpa comuna a sotilor, deci, dupa pararea mea veti avea nevoie de martori, pentru a dovedi culpa comuna.
Bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune, deci bunurile dobandite inaintea incheierii sau dupa incetarea casatorieie NU sunt bunur comune. Apartamentul respectiv nu este supus deci partajului.
Nu cred ca se va modifica in mod automat pensia alimentara, dar nu sunt prea sigur de acest lucru.
Partaj dupa divort
betty_dumy
va scriu in numele mamei mele.
acum 20 de ani parintii mei au divortat,mama fiind cea care a intentat divortul ,ramanand cu 4 copii in crestere dintre care 3 ... (vezi toată discuția)
Divort
lunaluna
Sotul meu a hotarat sa divorteze de mine si pana la urma am fost si eu de acord. Am fost castoriti 10 ani si avem 2 copii minori.In urma intelegerii am ... (vezi toată discuția)