avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din vina exclusiva a paratului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din vina exclusiva a paratului

sotul meu a cerut divortul din vina exclusiva a mea, invocand ca dormim in camere separate; dar omis sa spuna ca sforaie fff. tare , ca nu suporta sa fie inghiontit in timp ce sforaie ,iar eu nu ma pot odihni deloc; sforaitul nu e motiv de divort ?el sforaie continuu in timp ce doarme, fara sa se opreasca pana cand se trezeste
Cel mai recent răspuns: Elena Anghelescu , Avocat 19:13, 2 Ianuarie 2010
Si dvs. formulati o intampinare fata de cererea lui in care va aratati punctul de vedere si (inteleg ca asta doriti) aratati ca sunteti de acord cu divortul insa...din vina exclusiva a lui. Pentru ca sforaie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul a introdus actele pentru procesul de divorț ... Ramona102 Ramona102 Bună ziua, Soțul a introdus actele pentru procesul de divorț din vina mea. Dacă sunt de acord, cu ce a cerut el, dar nu sunt de acord cu motivația care ... (vezi toată discuția)
Divort MirelaLupsa MirelaLupsa Buna ziua, Desi suntem casatoriti de doar 1 an(maine aniversarea),nu ne nai intelegem. Motivele sunt mai multe. Locuim cu socrii si mama socrului intr-un ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire- separare in fapt lungan_ro_1961 lungan_ro_1961 se poate numi separare in fapt faptul ca de 3 ani nu dorm cu sotia in pat pentru ca a spus ca sforai si dorm in pat cu copilul nostru minor de 5 ani? (vezi toată discuția)