avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este ...

Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este mentionat ce categorie de medici beneficiaza de spor O % ? Pe scurt, un medic epidemiolog incadrat la Spitalul de Boli Infectioase nu beneficiaza de nici un spor, dar pe pontaj nu scrie "spor O conform HG...etc" ci nu este mentionat sporul sub nici o forma.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 5 Februarie 2021
Vedeti:
ORDIN nr. 1.070/94/2.087/2020
privind stabilirea categoriilor de personal și mărimea concretă a sporului pentru condiții de pericol deosebit acordat în baza prevederilor art. 7 alin. (1) din Legea nr. 56/2020 pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva COVID-19

[ link extern ]


HG nr. 153 din 29 martie 2018
pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor arhivar stefania10 stefania10 Sunt angajata ca secretara cu studii medii cu responsabilitati de arhivar. Am urmat si un curs in acest sens. Pot beneficia de spor de arhiva sau nu? (vezi toată discuția)
Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)