avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua as dori sa va întreb dacă îmi pun camera ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua as dori sa va întreb dacă îmi pun camera video ...

Bună ziua as dori sa va întreb dacă îmi pun camera video deasupra ușii la apartament îmi trebuie acordul vecinilor?sau îl alta încăperi. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:30, 5 Februarie 2021
Daca e o utilizare strict personala si domestica nu aveti nevoie de nici un acord. Conditia e ca acea camera sa surprinda doar intrarea in locuinta dvs. si sa nu difuzati imagini in spatiul public.
www.avocatnet.ro/articol_517...
www.avocatnet.ro/articol_518...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video a parcarii de bloc Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Vreau sa instalez o camera de supraveghere pe balcon (la bloc), care sa filmeze locul de parcare (parcare amenajata in spatele blocului, nu pe ... (vezi toată discuția)
Cameră supraveghere fllu07 fllu07 Bună ziua. Încalc vreo lege dacă îmi montez o cameră de supraveghere deasupra ușii apartamentului meu? Adica sa pot supraveghea oricând ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Montare camere de supraveghere remuspr remuspr Pot instala camere de supraveghere în curtea casei pentru a vedea dacă am musafiri nepoftiți când nu sunt acasă ? Dar în parcarea blocului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)