avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Supraveghere video a parcarii de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Supraveghere video a parcarii de bloc

Buna ziua,

Vreau sa instalez o camera de supraveghere pe balcon (la bloc), care sa filmeze locul de parcare (parcare amenajata in spatele blocului, nu pe strada). Tot citesc ca ar trebui autorizatii de la Primarie, de la Politie etc. Am intrebat la Primarie, la directia care se ocupa cu locurile de parcare. Imi spun ca ar trebui ceva de pe la Politie si ceva de pe la Primarie, dar nu de la ei si nu stiu exact de unde. Am intrebat si la Politie. Astia imi spun ca nu trebuie decat ceva acord al administratiei de bloc si de la vecini.
Cine ma poate lamuri?
Iar daca trebuie de la vecini, trebuie de la toti de pe scara, sau numai de la cei ale caror masini vor aparea in cadru?
Mentionez ca in afara de dorinta de a evita eventuale plangeri, vreau ca in caz de eventuale evenimente, filmarea sa poata fi luata ca proba.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:44, 3 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Romania exista o autoritate ce reglementeaza acest domeniu , ANSPDCP :
[ link extern ] /
Cazul dvs. e lamurit la intrebarea 12
[ link extern ]
O persoana fizica poate sa-si monteze un astfel de sistem de supraveghere video, in conditiile in care nu va difuza niciodata in spatiul public imagini astfel inregistrate si se va limita cit mai strict la supravegherea proprietatii sale private.
Si pe acest site exista informatii legate de subiect:
www.avocatnet.ro/articol_517...
www.avocatnet.ro/articol_518...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua as dori sa va întreb dacă îmi pun camera video ... Andabia Andabia Bună ziua as dori sa va întreb dacă îmi pun camera video deasupra ușii la apartament îmi trebuie acordul vecinilor?sau îl alta încăperi. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)
Montare camere de supraveghere remuspr remuspr Pot instala camere de supraveghere în curtea casei pentru a vedea dacă am musafiri nepoftiți când nu sunt acasă ? Dar în parcarea blocului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)