avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expert topograf
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expert topograf

este posibil ca un expert topograf din judetul Caras Severin ,sa efectueze expertize prin reprezentant pe baza de contract in judetul Mures?:stunned:
in urma unei astfel de expertize faptic , proprietarul de drept din judetul Mures, este deposedat de bun in favoarea prietenului persoanei care efectueaza expertiza fara a avea autorizatie de topograf si fara studii de specialitate terminate.
.Forurile unde ne putem adresa care sunt?:((
Din pacate la o sesizare la Parchetului local, faptele au fost ...NUP...
e normal?????????#-o
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:06, 2 Ianuarie 2010
Un expert din judetul Caras-Severin poate efectua expertize in judetul Mures numai daca este desemnat de catre organul judiciar din judetul Mures. In cazul unei asemenea desemnari expertiza se efectueaza personal, nu prin reprezentant.
In conditiile prezentate de dvs. ma mira solutia de NUP data de Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare granituire zuzumama zuzumama Am o hotărîre judecătorească definitivă la o granituire. Vecinul cu care eram in proces a introdus executarea silită a granituire obligindu-ma sa ... (vezi toată discuția)
Obiective expertiza - partaj judiciar learnlaw learnlaw Imi puteti spune care sunt obiectivele care se cer de obicei in cazul expertizelor din partajele judiciare in care sunt incluse terenuri si imobile ( unele in ... (vezi toată discuția)
Convocare expertiza topografica costel_popovici costel_popovici Buna ziua, Am cateva intrebari legate de o expertiza topografica la care am fost convocat. Este vorba de o disputa cu un vecin la casa parintilor, un sat ... (vezi toată discuția)