avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune. Pot dezbate succesiunea de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune. Pot dezbate succesiunea de pe parinti abi ...

Dezbatere succesiune. Pot dezbate succesiunea de pe parinti abi decedati de mult timp, on line? multumesc.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fabuloasa întrebarea,nu este posibil asa ceva nu a fost si probabil nu o sa fie vreodată posibil..Eventual dacă sunteți plecată din țară sau aveti alte probleme,imputerniciti pe ci neva printr-,o procura să deschidă succesiunea în numele dvs la un notar public competent
Multumesc, avand in vedere aceasta situatie si nimeni nu st ie cit va dura, m a gindeam ca e posibil.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avetindreptul de a angaja avocat on-line și se va ocupa acesta de tot cazul, inclusiv cu reprezentarea in fata instantei.
Oricum, pentru sesizarea instantei trebuie sa va facă formele scrise un avocat.
Multumesc,,,deci ca urmare exista o cale on-line, multumesc frumos.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a angaja avocatul fara sa fie necesar sa ieșiți din casa.
Plata se poate face prin banca, tot la.fel si taxele catre stat.
Avocatul va umbla si va face tot.

Alte discuții în legătură

Succesiune după părinții decedați detesanioan59 detesanioan59 Bună ziua. Am depus la judecătorie toate actele necesare pentru a intra in posesia casei părintești , în urma decesului ambilor părinți. Cererea a ... (vezi toată discuția)
Succesiune deliammm deliammm Buna ziua, Poate ma ajutati i pe mine cu un sfat. Tatal meu a murit in urma cu aproape 14 ani. Am ramas cu mama, care m-a crecut si educat absolut singura, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot deschide o succesiune in instanta? care e baza ... GeluMg GeluMg Buna ziua, Pot deschide o Succesiune in instanta? Care e baza legala pentru a deschide succesiunea in instanta? De la avocatii pe care i-am consultat am ... (vezi toată discuția)