avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune după părinții decedați
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune după părinții decedați

Bună ziua. Am depus la judecătorie toate actele necesare pentru a intra in posesia casei părintești , în urma decesului ambilor părinți. Cererea a fost respinsă. Întrebare. Unde se poate contesta sau ataca decizia nefavorabilă, și cât este taxa de timbru judiciar ?. Casa a fost evaluată la 75400 Lei. (Ron)
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:52, 4 Septembrie 2019
De ce nu ati dezbătut succesiunea defunctilor părinți la notar?Cred ca aveti nevoie de un avocat în mod clar nu va descurcati.In instanta trebuia sa va judecati în contradictoriu cu cineva,nu specificați cu cine.hotărârea instanței de fond se atacă cu apel urmând să vă judecati la tribunal
Daca nu aveti av mergeți urgent pt o consultație,riscat sa pierdeți în continuare bani,timp daca nu ati formulat acțiunea corect.
De ce nu ati dezbătut succesiunea defunctilor părinți la notar?Cred ca aveti nevoie de un avocat în mod clar nu va descurcati.In instanta trebuia sa va judecati în contradictoriu cu cineva,nu specificați cu cine.hotărârea instanței de fond se atacă cu apel urmând să vă judecati la tribunal
Daca nu aveti av mergeți urgent pt o consultație,riscat sa pierdeți în continuare bani,timp daca nu ati formulat acțiunea corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
dezbatere succesiune buna ziua. lamuriti-ma va rog intr-o problema. sunt unica mostenitoare ... seceleanugina seceleanugina Buna ziua. Lamuriti-ma va rog intr-o problema. Sunt unica mostenitoare a unui apartament cu doua camere ramas in urma decesului parintilor mei unde si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate cardase cardase Buna ziua! Unica mostenitoare - singura la parinti- in urma decesului parintilor. Ce fel de actiune se poate formula in instanta pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)