avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Succesiune in desfășurare mai pot depune o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ...

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:10, 21 Septembrie 2024
Succesiune în desfășurare unde anume?(probabil va referiți la un proces pe rolul instantei)Ce calitate aveți dvs?Nu ați depus intampinare în termen etc
?După cum vedeți problema implica multe variante iar dvs nu oferiți suficiente detalii.Mergeti labun av nu riscați sa pierdeți bani făcând economie la o consultație.
Sunt in calitate de pârât ,unica fica sunt cea care plătește impozite și dețin pământul în arendă din 2009 la decesul tatălui iar fratele care nu s a interesat de nimic a deschis succesiunea in 2020,mai pot face o cerere reconvențională pe motiv de acceptare tacită sau e tardivă nu e terminata succesiunea multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Succesiune în desfășurare unde anume?(probabil va referiți la un proces pe rolul instantei)Ce calitate aveți dvs?Nu ați depus intampinare în termen etc
?După cum vedeți problema implica multe variante iar dvs nu oferiți suficiente detalii.Mergeti labun av nu riscați sa pierdeți bani făcând economie la o consultație.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti depune note de sedinta, iar probele pot fi propuse de dumneavoastra si invocate de catre instanta, din oficiu.

Totodata, puteti atasa inscrisurile doveditoare.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract de arenda teren de 20 ani și că plătesc impozit casa terenuri cu chitante doveditoare,pentru a arăta că am acceptat tacit moștenirea sau sa aștept apelul ,în 25 zile avocatul care o am avut nu a depus întâmpinare și nici chitante și contractul de arendă multumesc

Ovidio dumitru a scris:

Sunt in calitate de pârât ,unica fica sunt cea care plătește impozite și dețin pământul în arendă din 2009 la decesul tatălui iar fratele care nu s a interesat de nimic a deschis succesiunea in 2020,mai pot face o cerere reconvențională pe motiv de acceptare tacită sau e tardivă nu e terminata succesiunea multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Procesul se judecă la fond, și aici se depun toate probele.
Un proces pierdut la fond, greu mai poate fi întors prin calea de atac numită apel.
Doar dacă a greșit judecătorul de la fond, aveți șanse mai mari la apel.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract ... (vezi toată discuția)
Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in ... (vezi toată discuția)