avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai poate depune o cerere reconvențională ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat ...

Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in calitate de pârât am depus note scrise probe act de dispozitie,arenda plata impozite ,nu sunt luate în considerare sa aștept apelul,ce mai pot face multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 06:36, 10 Octombrie 2024
Buna ziua

Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv

Nu.

ce mai pot face

Sa va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare actele de acceptare tacita efectuate arenda pământ 20 ani,plata impozite ,am depus ... (vezi toată discuția)