avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare ...

Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare actele de acceptare tacita efectuate arenda pământ 20 ani,plata impozite ,am depus note scrise după 4 ani procesul nu e finalizat ,sunt in calitate de pârât
avocatul mi a spus că nu mai am șanse sunt stabilite cotele e tardiv sa invoc alte probe nu vor fi luate în considerare,trebuiau depuse în intampinare,străin de succesiune prin neacceptarea nu se mai poate invoca ,va rog cu o idee primul avocat nu m a sfătuit cum trebuie multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se ... George liviu George liviu Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se mai pot depune note scrise prin care sa arăt actele de dispoziție și acceptarea tacită ... (vezi toată discuția)
Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Intr un proces de succesiune nimeni nu a acceptat expres,s au ... George liviu George liviu Intr un proces de succesiune nimeni nu a acceptat expres,s au stabilit cotele și calitatea de moștenitor ,nu e finalizat dar prin neștiință unul din ... (vezi toată discuția)