avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se ...

Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se mai pot depune note scrise prin care sa arăt actele de dispoziție și acceptarea tacită efectuată de mine ,nu le am depus in întâmpinare sunt in calitate de pârât ,sau e târziu au trecut 4 ani,încă nu e finalizata succesiunea am înțeles că stabilindu se cotele și calitatea de moștenitor nu mai pot face nimic ,dețin contract arenda de 20 ani înaintea morții defunctului ,plata impozite mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:36, 30 Octombrie 2024
De ce trebuie sa dovediti acceptarea tacita ? ati fost scos de la mostenire pentru neacceptare in termenul de optiune succesorala ? ca ziceti ca s-au stabilit cotele deja …
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare actele de acceptare tacita efectuate arenda pământ 20 ani,plata impozite ,am depus ... (vezi toată discuția)
Intr un proces de succesiune nimeni nu a acceptat expres,s au ... George liviu George liviu Intr un proces de succesiune nimeni nu a acceptat expres,s au stabilit cotele și calitatea de moștenitor ,nu e finalizat dar prin neștiință unul din ... (vezi toată discuția)
Succesiune galileo43 galileo43 Parintii mei erau proprietarii unui apartament,in acte era trecut tatal meu ca proprietar.Primul a decedat tatal meu,mentionez ca mai am un frate. Eu sant de ... (vezi toată discuția)