avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate ...

Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract de arenda teren de 20 ani și că plătesc impozit casa terenuri cu chitante doveditoare,pentru a arăta că am acceptat tacit moștenirea sau sa aștept apelul ,în 25 zile avocatul care l am avut nu a depus întâmpinare și nici chitante și contractul de arendă multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani de folosință și plată taxe,avocatul nu m a consiliat ,proces în desfasurare mai pot face o ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testamente bogdanelbobo bogdanelbobo salut ,am o speta putin mai complicata si am nevoie de un sfat impartial parintii mei au ingrijit de unchii lor o perioada de 25 ani .Inainte cu vreo un an sa ... (vezi toată discuția)