avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate ...

Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract de arenda teren de 20 ani și că plătesc impozit casa terenuri cu chitante doveditoare,pentru a arăta că am acceptat tacit moștenirea sau sa aștept apelul ,în 25 zile avocatul care l am avut nu a depus întâmpinare și nici chitante și contractul de arendă multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se ... George liviu George liviu Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se mai pot depune note scrise prin care sa arăt actele de dispoziție și acceptarea tacită ... (vezi toată discuția)
Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani de folosință și plată taxe,avocatul nu m a consiliat ,proces în desfasurare mai pot face o ... (vezi toată discuția)