avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani ...

Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani de folosință și plată taxe,avocatul nu m a consiliat ,proces în desfasurare mai pot face o nota scrisă sau concluzii sa pot dovedii acceptarea tacită prin contract de arenda,plată taxe sau trebuie sa aștept apelul mulțumesc pentru sfaturi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Intampinarea se depune in termen de 25 zile. Ce calitate aveti in proces? Calitatea de parat?
Buna ziua,am calitate de pârât,nu am demonstrat cu contractul de arendă sau plata impozite de 20 ani acceptarea tacita
Trebuie sa aștept apelul
Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Intampinarea se depune in termen de 25 zile. Ce calitate aveti in proces? Calitatea de parat?

Pe ce data vi s-a comunicat cererea de chemare in judecata?
Ce înseamnă av nu v a consiliat?Ați qvut av angajat a fost angajat ulterior termenului când trebuia sa depuneți întâmpinare?Fără a merge la un av care sa studieze actele dvs,încheierile de ședință,hotărârea pronunțată răspunsurile pe un forum sunt pur orientative..
Fără ca avocatul sa studieze dosarul nu are cum sa își dea seama ce are de făcut.
Întâmpinarea poate fi vitala dar pot exista și excepții ca sa scăpați cu fata curată.
Nu toți avocatii se pricep la astfel de procese și dacă ați angajat avocat strict formal ati greșit. Alegerea avocatului poate fi vitala în anumite procese.
Există multe tehnici de apărare.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract ... (vezi toată discuția)