avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani ...

Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani de folosință și plată taxe,avocatul nu m a consiliat ,proces în desfasurare mai pot face o nota scrisă sau concluzii sa pot dovedii acceptarea tacită prin contract de arenda,plată taxe sau trebuie sa aștept apelul mulțumesc pentru sfaturi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce s-a intamplat pana acum in dosar? Puteti scrie pe date cand v-a fost comunicata cererea, ce termen ati avut pentru intampinare, cand ati angajat avocat, cand a fost primul termen etc.? Ca sa vedem cum va ajutam putin... In rest, daca chiar sunteti peste termen, va rog sa mergeti la alt aviact sa va invete sa depuneti probele. Nu, nu asteptati apelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract ... (vezi toată discuția)