avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model solicitare primarie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model solicitare primarie

Model solicitare primarie
Va rog sa ma ajutati cu un model de solicitare sau cu indicatii despre cum ar trebui sa o formulez, in urmatoarea PROBLEMA: Oamenii care locuiesc in 4 gospodarii (ultimele de pe strada) situate pe o strada neasfaltata, afla ca strada va fi astfaltata pana la jumatate deoarece acolo este hotarul localitatii MAI NOU .
In acel moment oamenii celor 4 gospodarii afla ca in urma cu 10 ani au fost reconfigurate limitele localitatilor si ca ei figureaza ca aflandu-se pe teritoriul localitatii vecine. In tot acest timp ei nu au fost informati si nu au stiut de situatia in care se afla.
Ei si-au platit constant impozitele la primaria din localitatea 1, unde au adresa in buletin dar si actele de proprietate iar cand depun cereri pentru utilitati , sunt trimisi la primaria 2, pe al carui teritoriu sunt conform ultimelor configurari ale hotarelor.
Am aflat ca exista o procedura care daca ar fi urmata de cele doua primarii , s-ar constitui o comisie in cadrul careia s-ar putea realiza un schimb de teren si astfel primaria 1 ar prelua pe teritoriul ei cele patru gospodarii dand in compensare primariei 2,o alta parcela de teren.
VA ROG SA MA AJUTATI CU INDICATII IN STRUCTURAREA ACESTEI SOLICITARI PE CARE INTENTIONEZ SA O DEPUN LA REGISTRATURILE CELOR 2 PRIMARII. Oare as mai putea realiza si alt demers in scopul solutionarii situatiei?

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa ma indrumati in rmatoarea situatie: oamenii ... SASF SASF Buna seara! Va rog sa ma indrumati in rmatoarea situatie: Oamenii care locuiesc in 4 gospodarii (ultimele de pe strada) situate pe o strada neasfaltata, afla ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa impart un teren extravilan in 9 loturi. este necesara obtinerea p.u.z? mariana v mariana v Am un teren extravilan detinut cu alte doua persoane, mostenire fiind de la parinti. Dorim sa il impartim la copii nostrii si ni s-a spus ca tebuie obtinut ... (vezi toată discuția)