avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit Hotărîrea judecătorească de divorţ prin ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit Hotărîrea judecătorească de divorţ prin poştă, ...

Am primit Hotărîrea judecătorească de divorţ prin poştă, 2005, dar nu am făcut legalizare pentru Hotărîre definitivă şi irevocabilă! Şi ştiu sigur că fostul soţ, nu a făcut recurs la hotărîre, dar, a legalizat Hotărîrea primită de el prin poştă! Hotărîrea mea judecătorească este valabilă ăn aceste circumstanţe? Ce se poate întîmpla, au trecut mulţi ani?!? Mulţumesc de înţelegere!
Cel mai recent răspuns: Ecaterina Cea Mare , utilizator 16:14, 7 Februarie 2021
Buna ziua,
Da, este valabila hotararea de divort.
Dar, trebuie sa mergeti la arhiva instantei unde s-a judecat procesul, sa va puna mentiunea "definitiva".
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se intampla nimic.mergeti la instanța care a pronunțat hotărârea si o legalizati.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu se intampla nimic.mergeti la instanța care a pronunțat hotărârea si o legalizati.

Mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca... aisha10 aisha10 Buna seara!Am primit hotararea de divort cu termen de 30 de yile pentru recurs.Daca in aceasta perioada,de 30 de yile,fostul sot nu face recurs,voi primi ... (vezi toată discuția)
Solutionare porces de divort - recurs christiana_alex christiana_alex Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi clarific o problema: in procesul de divort am primit ca solutionare desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu hotararea definitiva si irevocabila georgiana_m georgiana_m Buna ziua! Anul trecut am divortat, iar pe 15 august anul acesta am avut proces pentru incredintarea copilului. Pe 15 septembrie a sosit acasa sentinta, ... (vezi toată discuția)