avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu ...

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu am cunoscut pe cineva si avem o fetita impreuna care este trecuta pe numele fostului sot trebuie neaparat sa fac testul de paternitate daca actualul concubin isi recunoaste copilul in instanta
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
Alysa Alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 8 Februarie 2021
Buna seara. Trebuie sa si divortati, avand in vedere dispozitiile legale conform carora "copilul născut sau conceput în timpul căsătoriei are ca tată pe soțul mamei..."
Am divortat de fostul sot
Da, ajungeți la testul ADN.
Costa 2700 lei.
Ar fi bine sa aveti avocat macar ca sa va redacteze acțiunea daca nu va permiteti si reprezentarea in instanta.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
tagada de paternitate poate fi promovata si fara divort.

cab av PIRSAN SILVIA a scris:

Buna seara. Trebuie sa si divortati, avand in vedere dispozitiile legale conform carora "copilul născut sau conceput în timpul căsătoriei are ca tată pe soțul mamei..."


@Alexandra, fara un proces de tagada, tatal nu poate recunoaste copilul.

Deschid procesul de tagada dar trebuie neaparat testul de paternitate daca concubinul isi recunoaste copilul noi nu dorim sa facem testul

Alte discuții în legătură

Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Paternitate roxana000 roxana000 Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)