avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu ...

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu am cunoscut pe cineva si avem o fetita impreuna care este trecuta pe numele fostului sot trebuie neaparat sa fac testul de paternitate daca actualul concubin isi recunoaste copilul in instanta
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
Alysa Alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 8 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai trebuie si nu are legatura cu concubinul, ci cu fostul sot, Dvs vreti sa rasturnati prezumtia ca e copilul fostului sot, de aia faceti testul.
Puteti ca in actiune sa nu propuneti proba cu testul adn, si exista sansa sa scapati de test daca fostul zice ca nu e al lui, ca erati despartiti in fapt de nu stiu cat timp inainte, poate si alti martori...
daca actiunea e promovata de concubin, e musai testul pt ca el trebuie sa dovedeasca ca e tatal, asa ca deschideti dvs actiunea impotriva fostului sot, daca nu au trecut 3 ani de la nasterea copilului.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Paternitate roxana000 roxana000 Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)