avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Plata dividende catre un asociat strain
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Plata dividende catre un asociat strain

Am o societate cu sediul social in Romania dar cu administrator italian, in anul 2019 a incasat dividende care au fost impozitate in romania, am depus declaratia 100 , am facut plata, vreau sa depun declaratia 207 unde-mi cere NIF, eu am atribut fiscal din italia, intrebare: mai trebuie sa iau NIF si din romania, depun declaratia 030 sau cum trebuie sa procedez. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conventie civila pentru nerezident Conta2021 Conta2021 Buna ziua, Se poate incheia conventie civila pentru nerezident, executa o consultanta si nu poate emiet factura? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Repartizare dividende persoana nerezidenta Daria8 Daria8 Buna dimineata! Sunt cetatean strain si am o societate in care detin 50% parti sociale. Anula acesta am repartizat dividendele pe ultimii trei ani. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Obligatii declarative nerezident pentru transfer parti sociale Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro O persoana fizica nerezidenta a dobandit parti sociale de la o persoana juridica romana, societate comerciala cu raspundere limitata. Partile sociale s-au ... (vezi toată discuția)