Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Plata dividende catre un asociat strain
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Plata dividende catre un asociat strain

Am o societate cu sediul social in Romania dar cu administrator italian, in anul 2019 a incasat dividende care au fost impozitate in romania, am depus declaratia 100 , am facut plata, vreau sa depun declaratia 207 unde-mi cere NIF, eu am atribut fiscal din italia, intrebare: mai trebuie sa iau NIF si din romania, depun declaratia 030 sau cum trebuie sa procedez. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Repartizare dividende persoana nerezidenta Daria8 Daria8 Buna dimineata! Sunt cetatean strain si am o societate in care detin 50% parti sociale. Anula acesta am repartizat dividendele pe ultimii trei ani. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Obligatii declarative nerezident pentru transfer parti sociale Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro O persoana fizica nerezidenta a dobandit parti sociale de la o persoana juridica romana, societate comerciala cu raspundere limitata. Partile sociale s-au ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 Mariasa Mariasa Eu am inteles de diverse persoane( economisti, contabili.).. ca dec 100 pentru ianuarie 2013 se depune pana pe 25 martie, s-a prelungit termenul.... iar p e ... (vezi toată discuția)