avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CCC cu o luna mai repede
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CCC cu o luna mai repede

Bună ziua, În mai anul acesta ar trebui să mă întorc la munca (pentru ca fetita împlinește 2 ani) dar, am fost anunțată ca trebuie să mă întorc cu o luna mai devreme, adică în aprilie. Am înțeles ca ultima luna este luna tatălui ( sau ceva de genul) dar tatăl nu îndeplinește condițiile, în acest caz mai trebuie sa revin în aprilie la munca? Sau în mai? Și dacă as dori sa iau indemnizația ar trebui sa ma duc la munca din martie?
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Andreea Ramona 04 , utilizator 19:19, 8 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca tatăl nu îndeplinește condițiile, în acest caz mai trebuie sa reveniti în aprilie la munca ... ati anuntat AJPIS de aceasta situatie?
Nu, nu am anunțat, pentru ca nu am știu (menționez că tatăl nu lucrează). Oare este târziu acum?

Suntem la primul copil.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
Andreea Ramona 04, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati acum AJPIS-ul ca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC.
Ok, mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Tiplea mihaela Tiplea mihaela Buna ziua! Fetita mea implineste pe 3 martie 2 ani. Nu o sa ma intorc la servici. In acest caz o sa beneficiez pana face fetita 2 ani de indemnizatie sau este ... (vezi toată discuția)
De cate luni de indemnizatie beneficiez ? habar habar Buna ziua ! Momentan ma aflu in CCC1. Copilul s-a nascut in luna martie 2018 iar eu a trebuit sa astept inca 42 de zile pentru a intra in concediu. Prima plata ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție ellutza86 ellutza86 Buna ziua, fetita mea va implini in 29 aprilie 2018 2 ani si as dori sa ma intorc la munca mai repede pentru a putea benefici de stimulentul de insertie pana ... (vezi toată discuția)