avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Convorbire telefonică înregistrată, făcută ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Convorbire telefonică înregistrată, făcută publică

Bună!
În urmă cu ceva vreme am avut o discuție cu cineva la telefon (care a înregistrat convorbirea fără să mă informeze inițial) și aceasta mi-a făcut publică înregistrarea în cadrul unei primării!
Menționez că nu am adus nici o jignire nimănui însă mă deranjează faptul că acea înregistrare a devenit publică!
Aș dori să știu dacă există vreo reglementare care să sancționeze un asemenea comportament, vă spun sincer că nu am reușit să studiez normele GDPR decât în linii mari și pentru acest lucru am apelat la cei care au mai avut asemenea spețe, pentru a ști cum să abordez acestă situație!
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
bvlucretiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Martori in partaj ionescumaria13 ionescumaria13 daca un martor este considerat martor de rea credinta de catre judecator,acel martor mai poate fi audiat la recursul procesului?poate martorul sa aguca dovezi ... (vezi toată discuția)
M-au suspectat de furt, dar nu am avut nimic asupra mea ContSters381606 ContSters381606 Buna ziua, Am si eu o problema sa ii zic asa. In urma cu ceva timp, am sustras din magazin niste obiecte, am fost prins, paguba a fost recuperata total, am ... (vezi toată discuția)
In ce masura ma ajuta inregistrarea audio in instanta? mirage08 mirage08 Multa sanatate.... Problema mea incepe atunci cind intr-o dimineta am pasit in biroul unei asociatii de pescuit.Anul precedent impotriva acestei Asoc. s-a ... (vezi toată discuția)