Multa sanatate....
Problema mea incepe atunci cind intr-o dimineta am pasit in biroul unei asociatii de pescuit.Anul precedent impotriva acestei Asoc. s-a semnat o petitie(49 membri)in urma careia s-a suspendat dreptul de control pe o perioada de 3 luni.In dimineata respectiva vrind sa-mi platesc o taxa de acces pe apele apartinind ANPA,contabila acestei asoc. si-a adus aminte ca sunt unul din semnatarii acelei petitii a inceput sa ma jigneasca sa ma bruscheze aruncundu-mi obiectele personala,acte afara pe usa.Eu in tot acest timp am avut un comportament adecvat .La acestea martor a fost casierul asociatiei.Dupa citeva momente cind m-i s-au adus jigniri continuarea discutiei jignirilor a fost inregistrata pe telefonul mobil de catre mine lucru adus la cunostinta contabilei care cu toate acestea a continuat cu jignirile.Reclamatia mea la politie ,ancheta acesteia(cu marturia casierului cum ca eu am avut un comportament disciplinat..)sustine nevinovatia mea,mai mult a fost sanctionata contabila.
Totusi...conducerea Asoc m-a dat in judecata cum ca eu am facut scandal in birou..
Intrebarea mea este in ce masura ma ajuta inregistrarea audio in instanta?si faptul ca am semnat o petitie indreptateste asoc. sa nu-mi emita o chitanta(care a fost completata de casier dar anulata de contabila)cu toate ca au aceasta obligatie.
Va multumesc..
in principu ar trebui sa se studieze plangerea pe care v-au facut-o iar ulterior sa va formulati si dvs. o intampinare , daca supuneti ca aveti dosar pe rol...
evident proba ''indirecta'' poate fi considerata si acea inregistrare, insa cata vreme nu aveati aprobare pentru aceasta ea poate sa fie sau nu o proba intr-un eventual proces...lasand la aprecierea instantei
Multumesc ptr. raspuns,
dar as preciza ca persoana in cauza a constientizat ca va fi inregistrata limbajul neadecvat si totusi a continuat,si ma intreb in caz de agresare verbala si chiar fizica mai trebuie ca victima sa ceara acordul agresorului pentru aceasta?nu este ridicol?