avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce masura ma ajuta inregistrarea audio in instanta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce masura ma ajuta inregistrarea audio in instanta?

Multa sanatate....
Problema mea incepe atunci cind intr-o dimineta am pasit in biroul unei asociatii de pescuit.Anul precedent impotriva acestei Asoc. s-a semnat o petitie(49 membri)in urma careia s-a suspendat dreptul de control pe o perioada de 3 luni.In dimineata respectiva vrind sa-mi platesc o taxa de acces pe apele apartinind ANPA,contabila acestei asoc. si-a adus aminte ca sunt unul din semnatarii acelei petitii a inceput sa ma jigneasca sa ma bruscheze aruncundu-mi obiectele personala,acte afara pe usa.Eu in tot acest timp am avut un comportament adecvat .La acestea martor a fost casierul asociatiei.Dupa citeva momente cind m-i s-au adus jigniri continuarea discutiei jignirilor a fost inregistrata pe telefonul mobil de catre mine lucru adus la cunostinta contabilei care cu toate acestea a continuat cu jignirile.Reclamatia mea la politie ,ancheta acesteia(cu marturia casierului cum ca eu am avut un comportament disciplinat..)sustine nevinovatia mea,mai mult a fost sanctionata contabila.
Totusi...conducerea Asoc m-a dat in judecata cum ca eu am facut scandal in birou..
Intrebarea mea este in ce masura ma ajuta inregistrarea audio in instanta?si faptul ca am semnat o petitie indreptateste asoc. sa nu-mi emita o chitanta(care a fost completata de casier dar anulata de contabila)cu toate ca au aceasta obligatie.
Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: mirage08 , utilizator 18:19, 26 Mai 2012
in principu ar trebui sa se studieze plangerea pe care v-au facut-o iar ulterior sa va formulati si dvs. o intampinare , daca supuneti ca aveti dosar pe rol...
evident proba ''indirecta'' poate fi considerata si acea inregistrare, insa cata vreme nu aveati aprobare pentru aceasta ea poate sa fie sau nu o proba intr-un eventual proces...lasand la aprecierea instantei
Multumesc ptr. raspuns,
dar as preciza ca persoana in cauza a constientizat ca va fi inregistrata limbajul neadecvat si totusi a continuat,si ma intreb in caz de agresare verbala si chiar fizica mai trebuie ca victima sa ceara acordul agresorului pentru aceasta?nu este ridicol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umilit,jignit si agresat fizic mirage08 mirage08 Cu mult respect, Cazul meu s-a derulat intr-un birou al unei asociatii unde am intrat pentru a plati o taxa si a primi o chitanta ,dovada cu care pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (in buzunar), în audiență? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian [b]Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (în buzunar), la Audiență, sau oriunde te-ai duce având în vedere că:[/b] [b]1) ... (vezi toată discuția)
Lichidare, cerere faliment asociat ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, In vara anului trecut m-am asociat cu cineva 50%-50% pentru a face o fabrica de paine, am inchiriat hala si ne-am apucat de investit el a bagat ... (vezi toată discuția)